Hoe bewerk ik de details van mijn Facebook pagina?

Heeft u hulp nodig bij het bewerken van de details van uw Facebook-pagina? Is het zo dat je een paar stappen eerder hebt uitgeprobeerd maar dit niet hebt gedaan? Nou, niet dat je eindelijk deze site hebt bereikt, je zult zeker in een mum van tijd hetzelfde kunnen doen. Niettemin, als je hulp nodig hebt met betrekking tot andere Facebook-problemen, dan moet je ontspannen en meteen Bellen Facebook. Waarna u wordt bijgestaan ​​door de bekwame experts die altijd klaar staan ​​om u te helpen op elk moment van de dag, ongeacht wanneer u hulp nodig heeft, staan ​​ze voor u klaar.

Hieronder volgen de stappen om de details van uw Facebook-pagina te bewerken; je hoeft alleen maar de stappen op de juiste manier te doorlopen:

  • U moet beginnen met een klik op de optie ‘Over’ die aan de linkerkant van uw ‘Facebook-pagina’ wordt weergegeven
  • En daarna moet u op de ‘Pagina bewerken’ informatie klikken.

 Vervolgens moet u op het gedeelte klikken dat u wilt bewerken en info toevoegen.

  • En nu moet je eindelijk gewoon op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ klikken

Als u uw pagina niet op Facebook kunt bewerken, moet u onderstaande stappen volgen;

  • Ten eerste moet u een geven op de optie ‘Pagina bewerken’ die zich bovenaan in uw beheerdersdashboard bevindt.
  • U zou dan op de ‘Pagina-info bijwerken’ moeten klikken en vervolgens op de ‘Instellingen bewerken’ of op de ‘Beheerdersrollen beheren’, ongeacht op welke optie u klikt, elk van hen zal de gewenste ‘Pagina’s bewerken’ openen dashboard.
  • Het geopende dashboard op uw scherm is waar u uw vereiste ‘Pagina’ moet bewerken en aanpassen

Inmiddels zou u de procedure met succes moeten hebben afgerond, maar als u problemen ondervindt bij het volgen van de stappen, bent u meteen bij Bellen Facebook aangekomen voor een snelle reactie. En dan heb je zeker de technici om je te begeleiden met relevante en nuttige oplossingen.